top of page

Ens ve de família

1967

2019

CONSTRUCCIONS MOLAS som una empresa familiar d’Olost fundada el 1967 per Josep Molas Oriols. Amb els anys, hem anat creixent i expandint el nostre radi d’activitat, actualment tenim una plantilla de 30 treballadors i construïm projectes per a tot Catalunya. Els sectors que treballem són; residencials, Industrials, obra pública, rehabilitació i agrícola.

Construim el futur

Actualment l'empresa està dirigida per la segona generació de la família;  Ramon i Josep Molas. Seguim oferint un servei de caire familiar i proper a tots els nostres clients, i ens assegurem que tots els projectes siguin una garantia d’èxit i professionalitat.

Recuparem el passat

La llarga tradició familiar, ens ha permès especialitzar-nos en la  rehabilitació d'edificis i masies antigues, un sector que requereix grans coneixements de la història de la nostra arquitectura.

Parlem de recuperar la història, la vida de masies en desús, d'elements arquitectònics originals. Ho fem mitjançant un procés molt elaborat de rehabilitació, on busquem sempre tornar a l'orgin de l'edifici, perquè llueixi l'essència de la seva història.

bottom of page